10-7-2006

Demà dimarts, al Palau de la Generalitat

El president Maragall presidirà la signatura del conveni de cessió d'espais per al Museu de la Casa de les Llengües

oTambé es reunirà amb els membres del Comitè Científic Internacional de l'entitat, òrgan que es constituirà el mateix dia

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, presidirà demà dimarts, dia 11 de juliol, la signatura del conveni de cessió d'espais de Can Ricart per a la ubicació del Museu de la Casa de les Llengües, que tindrà lloc a les deu del matí, al Saló Torres Garcia del Palau de la Generalitat.

L'acord serà signat pel conseller de la Presidència i president del Consorci de la Casa de les Llengües, Joaquim Nadal; per l'alcalde de Barcelona, Joan Clos, i, en representació del 22@, per Miquel Barceló. En el decurs de l'acte, hi haurà parlaments del conseller Nadal, de l'alcalde Clos i del president Maragall.

Després de la signatura, a l'antiga sala Tàpies del mateix Palau, el president Maragall es reunirà amb el Comitè Científic Internacional del Museu de la Casa de les Llengües, que es presenta oficialment també demà. Aquest òrgan, que presideix el sociolingüista David Crystal, està format per professionals internacionals de diferents àmbits com la lingüística, l'economia, la biologia o la geografia humana. També hi serà present el director de Linguamón-Casa de les Llengües, Antoni Mir. La reunió serà a porta tancada, però a l'inici es podran prendre imatges.

El projecte Linguamón - Casa de les Llengües va néixer arrel la celebració del Fòrum de Barcelona per tal de promoure el multilingüisme i fer de Catalunya, i en concret de la seva capital, un referent internacional en diversitat lingüística, multilingüisme i noves tecnologies aplicades a les llengües.








Recordatori

Tema:Signatura del conveni de cessió d'espais pel Museu de la Casa de les
Llengües
Dia:Demà, dimarts, 11 de juliol.
Hora:10.00 hores.
Lloc:Palau de la Generalitat. Barcelona.

Tema:Reunió amb el Comitè Científic Internacional de Linguamón
Dia:Demà, dimarts, 11 de juliol.
Hora:10.30 hores.
Lloc:Palau de la Generalitat. Barcelona.