23-1-2007


La mostra de la Fundació Telefónica recull en 85 imatges inèdites la Catalunya del primer terç del segle XX
Demà, el president de la Generalitat inaugurarà l'exposició "Transformacions. La Catalunya i l'Espanya dels anys vint en els arxius fotogràfics de Telefónica"

oPrèviament, el president Montilla es reunirà amb el president de Telefónica, César Alierta, al Palau de la Generalitat

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà demà, dimecres, dia 24 de gener, l'exposició "Transformacions. La Catalunya i l'Espanya dels anys vint i els Arxius Fotogràfics de Telefónica", després d'haver-se reunit al matí amb el president de Telefónica, César Alierta.

A les 11.30 hores, al Palau de la Generalitat, el president Montilla es reunirà amb el president de Telefónica, César Alierta; el director general de Telefónica España, Antonio Viana-Baptista; el director general de Telefónica Catalunya, Kim Faura, i Ramón Salabert, membre del Consell de Telefónica Catalunya.

Posteriorment, el president català es traslladarà al Palau Moja, on tindrà lloc la inauguració de l'exposició fotogràfica de la Fundació Telefònica, a dos quarts d'una del migdia. La mostra recull el primer i més important grup de fotografia documental de Catalunya i Espanya del primer terç del segle XX (entre 1924 i fins a començament de la dècada dels anys 30), a través d'una selecció de 120 imatges de l'Arxiu Fotogràfic de Telefónica, 85 de les quals són inèdites. Les fotografies són obres dels fotògrafs com Alfonso, Vicente Barberá Masip, Ramón Claret Artiga, Contreras i Vilaseca, Dubois, J.Gaspar, Marín i Martín Vidal Romero.

L'exposició que s'inaugurarà demà estarà oberta fins el proper 25 de març.







Recordatori

Tema: Reunió del president de la Generalitat amb el president de Telefónica, César Alierta i inauguració de l'exposició fotogràfica "Transformacions"
Dia:Demà, dimecres, dia 24 de gener

Acte:Reunió del president José Montilla amb el president de Telefónica, César Alierta
Hora:11.30 hores
Lloc:Palau de la Generalitat. Barcelona.

Acte:Inauguració de l'exposició "Transformacions. La Catalunya i l'Espanya dels
anys vint en els arxius fotogràfics de Telefónica"
Hora:12.30 hores
Lloc:Palau Moja (Portaferrissa, 1). Barcelona.