Presa de possessió d'Antonia Agulló com a consellera del consell consultiu

query_builder   26 juny 2006 15:48

event_note Nota de premsa

Presa de possessió d'Antonia Agulló com a consellera del consell consultiu

26-6-2006

El president Maragall presidirà demà la presa de possessió de la consellera del Consell Consultiu, Antònia Agulló

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall presidirà, demà dimarts, dia 27 de juny, l'acte de presa de possessió de la nova consellera del Consell Consultiu, Antònia Agulló. L'acte se celebrarà a les 10.00 hores a la Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat.

El secretari general de la Presidència, Ramon Garcia Bragado, llegirà el decret de nomenament i, tot seguit, Antònia Agulló prometrà el seu nou càrrec i el president li imposarà la medalla del Consell. L'acte acabarà amb els parlaments del president accidental del Consell Consultiu, Joaquim Borrell Mestre, i del president Maragall.

El Consell Consultiu és un organisme que dictamina, de manera no vinculant, sobre matèries jurídiques de l'àmbit constitucional i estatutari. L'òrgan és independent respecte els poders públics i actua sens prejudici del control jurisdiccional exercit pel Tribunal Constitucional.

Antònia Agulló és catedràtica de Dret Financer i Tributari i degana de la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra. També ha presidit el Consell Tributari de l'Ajuntament de Barcelona i ha estat directora del Centre d'Investigació Interuniversitari d'Estudis Fiscals (IDEF). Agulló és la primera dona designada pel Parlament per ocupar una plaça de consellera al Consell Consultiu.Recordatori

Tema: Presa de possessió d'Antonia Agulló com a consellera del consell consultiu
Dia: Dimarts, 27 de juny
Hora: 10.00 hores
Lloc: Palau de la Generalitat. Barcelona
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined