29-5-2007


El mitjans hauran d'acreditar-se abans de les 17.00 hores d'avui

El president de la Generalitat i la consellera de Justícia inauguren divendres el nou centre penitenciari Brians 2

El president de la Generalitat, José Montilla, i la consellera de Justícia, Montserrat Tura, inauguren, el proper divendres 1 de juny, el nou centre penitenciari Brians 2, a Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat).

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, oferirà una roda de premsa al mateix centre penitenciari a les 9.30 hores, acompanyada del Secretari de Serveis Penitenciaris, Rehabilitació i Justícia Juvenil, Albert Batlle, i del Director de Brians-2, Pedro Domínguez. Després, els mitjans faran una visita a les instalolacions de Brians 2.

Posteriorment, el president de la Generalitat, José Montilla, la consellera de Justícia, Montserrat Tura, i l'alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, acompanyats d'altres autoritats, faran els parlaments inaugurals. Tot seguit, realitzaran una visita a les instalolacions del recinte penitenciari.

Tots els mitjans interessats a assistir-hi hauran d'acreditar-se (nom, cognoms, mitjà i DNI) trucant al Gabinet de Comunicació del Departament de Justícia (tel: 93-316.43.86 / 4438 / 4439 i 4372) o enviant un correu electrònic (premsa.dj@gencat.net ). El termini acaba avui dimarts, dia 29, a les 17.00 h.

El Departament de Justícia posa a disposició dels periodistes que ho desitgin, un autocar que sortirà des del carrer Pau Clarís, 81 (davant del Departament de Justícia) a les 7.50 hores del matí. Es demana a tots aquells periodistes que es desplacin amb l'autobús que també ho comuniquin al Gabinet de Comunicació. Per aquells que arribin al CP Brians 2 amb mitjans propis, l'hora de convocatòria és a les 8.45 hores.

Recordatori

Tema:Inauguració i visita al Centre Penitenciari Brians 2
Dia: Divendres, 1 de juny.
Hora: Sortida de l'autobús: a les 7.50 hores des de Pau Clarís, 81 (davant el Departament de Justícia). A les 12.30 hores, hi haurà els parlaments inaugurals.
Lloc: Carretera de Martorell a Capellades, km.23, Sant Esteve Sesrovires.