Inici de les obres del Campus de la Comunicació de la UPF

query_builder   10 juliol 2006 14:09

event_note Nota de premsa

Inici de les obres del Campus de la Comunicació de la UPF

10-7-2006
L'acte serà presidit pel president de la Generalitat i també hi assistirà el rector de la UPF, l'alcalde i el conseller d'Educació i Universitats

Demà comencen les obres del Campus de la Comunicació de la UPF

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, presidirà demà dimarts, dia 11 de juliol de 2006, l'inici de les obres del Campus de la Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), en un acte que tindrà lloc a les 12 del migdia, a l'antiga fàbrica de Ca l'Aranyó. També hi prendran part el rector de la UPF, Josep Joan Moreso; l'alcalde de Barcelona, Joan Clos, i el conseller d'Educació i Universitats, Joan Manuel del Pozo, entre d'altres autoritats.

El nou Campus de la Comunicació de la UPF concentrarà tota la informació, la recerca i la producció en els àmbits de la comunicació i les tecnologies de la informació. Acollirà un cololectiu d'entre 3.500 i 4.000 membres de la comunitat universitària, entre estudiants, professors i investigadors, i es preveu inaugurar en diverses fases , a partir del curs 2007-2008.

L'acte consistirà en unes paraules de benvinguda del rector i l'explicació del projecte del Campus, a càrrec del vicerector d'Infraestructures i Fundacions; Jaume Guillamet. Tot seguit, hi intervindrà l'alcalde Clos, i el president de la Generalitat, que clourà l'acte amb la seva intervenció.

El Campus de la Comunicació, d'uns 25.000 metres quadrats de superfície, s'ubicarà al districte 22@, a l'illa delimitada per l'Avinguda Diagonal i els carrers Llacuna, Boronat i Tànger.

Fins ara, ja s'han rehabilitat dos edificis històrics del patrimoni industrial català, que el setembre de 2007 ja acolliran les primeres instal.lacions universitàries. El projecte també preveu la construcció de dos edificis nous, destinats a la docència i a la recerca, així com a despatxos, serveis generals i una gran plaça exterior.

Recordatori

Acte:Inici de les obres del Campus de la Comunicació de la UPF
Dia:Demà, dimarts, dia 11 de juliol
Hora:12.00 hores
Lloc:Antiga fàbrica de Ca l'Aranyó (cantonada carrer Tànger i Llacuna).
Barcelona.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined