11-5-07

El president Montilla inaugurarà demà, dissabte, la 37ena edició de la Fira de Sant Isidre de Viladecans

oMés de 160 estands són presents en aquesta mostra que ofereix una àmplia visió de l'activitat social i econòmica del municipi

El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà demà dissabte, 12 de maig, la 37a edició de la Fira de Sant Isidre de Viladecans, una mostra de l'activitat social i econòmica del municipi, que compta amb més de 160 estands. L'alcalde de la ciutat, Carles Ruíz, acompanyarà el cap de l'Executiu català durant la seva visita.

A les onze del matí és previst que el president i l'alcalde arribin al Parc de la Marina, on hi ha instalolada una part de la Fira de Sant Isidre, la corresponent a l'automoció; el comerç local i l'alimentació, entre altres sectors. També hi haurà en aquesta zona la 6a Mostra d'Entitats, que enguany té com a lema "Totes i tots per la igualtat".

Un cop visitats aquests estands, es traslladaran a l'edifici Cúbic on tindran lloc els parlaments inaugurals, al voltant de les 12.30 hores. Hi prendran la paraula el president de la Cooperativa Agrícola de Viladecans, Carles Faura; l'alcalde de la ciutat, Carles Ruíz, i el president Montilla. Tot seguit, faran un recorregut per l'espai municipal i per l'exposició dels fruits del camp, ubicada també al Cúbic.

Prèviament a la inauguració de la Fira de Sant Isidre, el president de la Generalitat farà una visita institucional a l'Ajuntament de Viladecans. El cap de l'Executiu saludarà l'alcalde i la resta de membres del Consistori i signarà al Llibre d'Honor. L'acompanyarà la delegada del Govern català a Barcelona, Carme Sanmiguel.


Recordatori

Tema: Inauguració de la 37ena edició de la Fira de Sant Isidre de Viladecans
Dia: Demà, dissabte, 12 de maig
Hora: 11.00 hores (hi haurà parlament del president, al voltant de les 12.30 h )
Lloc: Parc de la Marina, cantonada Avinguda Segle XXI. Viladecans (Baix
Llobregat)