12-9-2006


El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, inaugurarà demà, a Lleida, el curs universitari 2006- 2007

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, inaugurarà demà, dimecres 13 de setembre, el curs acadèmic del sistema universitari català, acompanyat del conseller d'Educació i Universitats, Joan Manuel del Pozo. L'acte tindrà lloc, a les 12.00 hores, a la Seu Vella de Lleida.

També hi prendran part, el rector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas, el president del Consell Social de la Universitat de Lleida, Josep M. Pujol, i el president de l'Institut d'Estudis Catalans, Salvador Giner.

El president Maragall obrirà l'acte i, tot seguit, la secretaria general de la Universitat de Lleida, Anna R. Romero, llegirà la memòria del Curs 2005-2006. En acabat, el president de la Generalitat lliurarà les Distincions Jaume Vicens Vives a la Qualitat de la Docència Universitària i donarà pas al lliurament dels Premis Extraordinaris i Distincions de la Universitat de Lleida.

El president de l'Institut d'Estudis Catalans, Salvador Giner, pronunciarà la lliçó inaugural "Missió de l'acadèmia" en que farà balanç dels cent anys d'història de l'IEC i, posteriorment, hi intervindran el president del Consell Social de la Universitat de Lleida, Josep. M Pujol, el rector de la Universitat de Lleida, Joan Viñas, i el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, que clourà l'acte. També hi assistiran el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Antoni Argilés, i l'alcalde de la ciutat, Àngel Ros.

Ja al migdia, el president de la Generalitat presidirà un dinar amb els rectors de les diferents universitats. (L'acte serà a porta tancada, però a l'inici es podran prendre imatges).

Recordatori

Tema: Inauguració del curs acadèmic 2006- 2007
Dia: 13 de setembre de 2006
Hora: 12.00 hores
Lloc: Seu Vella de Lleida