11-7-2006


El president Pasqual Maragall inaugurarà demà, dimecres, la nova seu de la Sindicatura de Comptes

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, inaugurarà, demà dimecres, 12 de juliol, a les 10 del matí, la nova seu de la Sindicatura de Comptes, ubicada a l'Avinguda Litoral 12- 14 de Barcelona.

L'acte començarà amb la signatura del Llibre d'Honor de la institució i, tot seguit, hi haurà parlaments del síndic major de la Sindicatura de Comptes, Joan Colom; del president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, i clourà el president de la Generalitat.

També assistiran a l'acte, el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells; el delegat del Govern central a Catalunya, Joan Rangel; el president del Consell Consultiu, Pere Jover; els síndics de la Sindicatura de Comptes de Catalunya i els consellers del Tribunal de Comptes.

Amb les noves instalolacions, la Sindicatura disposarà d'una superfície total de 4.333 metres quadrats, que estaran dividits en dues plantes. La Sindicatura de Comptes de Catalunya és una institució estatutària encarregada de fiscalitzar la gestió econòmica, financera i comptable del sector públic català.





Recordatori

Tema:Inauguració de la nova seu de la Sindicatura de Comptes.
Dia:Demà, dimecres, 12 de juliol.
Hora:10.00 hores.
Lloc:Avinguda Litoral, 12-14. Barcelona.