El president Montilla inaugura el Centre del Pallol, inclòs en la remodelació urbanística del casc antic de Reus

oEl president de la Generalitat farà una passejada pel centre, on també s'han remodelat cinc carrers i s'ha creat una nova plaça

El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà demà dijous, dia 17 de maig, la localitat de Reus. El cap de l'Executiu inaugurarà el Centre del Pallol, inclòs en la remodelació urbanística dels casc antic de la ciutat. L'Ajuntament de Reus va concedir uns terrenys a la iniciativa privada l'any 1999, amb l'objectiu de regenerar el nucli històric de la ciutat. La creació d'aquest nou centre inclou la reforma de cinc carrers (c/ de la presó; c/ de Montserrat; c/ Pujol; c/ Bages i Raval del Pallol) i la creació d'una nova plaça (Pl. Evarist Fàbregas).

El president Montilla arribarà a Reus a les 18.25 hores i serà rebut per l'alcalde, Lluís Miquel Pérez i la resta del consistori. Des de l'Ajuntament, el president es desplaçarà al Centre del Pallol on passejarà, saludarà els diferents comerciants de la zona i visitarà un dels 32 pisos de protecció oficial que aporta el nou complex, així com el nou pàrquing, el més gran de la ciutat i situat al centre de Reus. En acabat, el cap de l'Executiu farà un breu parlament.

El projecte urbanístic ha comptat amb el finançament de la iniciativa privada i s'emmarca dins de la remodelació del centre històric de la ciutat que impulsa l'Ajuntament de Reus. En aquest sentit, cal recordar també que la capital del Baix Camp està inclosa dins de la primera convocatòria del Pla de Barris promogut per la Generalitat. El barri del Carme va rebre una subvenció de 8,3 milions d'euros del Programa de barris i àrees urbanes d'atenció especial.

Recordatori

Tema: Visita del president a Reus
Dia: Demà, dijous, dia 17 de maig

Acte:Passejada pel Centre del Pallol.
Hora:18.30 hores.
Lloc:Centre del Pallol. (Accés de premsa pel carrer Montserrat, cantonada carrer de les Galanes).