04-03-07

El president Montilla diu que “amb la mort de Huertas Claveria desapareix un gran professional que practicava el periodisme de proximitat i veracitat i compromès amb Catalunya i la justícia social”

El cap de l’Executiu visitarà aquest vespre la capella ardent del desaparegut degà del  Col•legi de Periodistes    

El president de la Generalitat, José Montilla, ha lamentat avui en el seu nom i en del Govern català la mort del periodista i escriptor, Josep Maria Huertas Claveria, de qui ha dit“era un gran professional, un periodista que va practicar la proximitat i la veracitat; compromès amb el seu país, amb la lluita per la recuperació de les llibertats i la democràcia, compromès amb Catalunya i amb la justícia social”.

Pel cap de l’Executiu, el periodisme rigorós de Josep Maria Huertas Claveria “ha permès que la ciutadania veiés la societat i la ciutat en tota la seva complexitat”.

 El president Montilla ha fet arribar el seu condol i el del Govern català al Col•legi de Periodistes de Catalunya, de qui era degà Huertas Claveria. Així mateix, el cap de l’Executiu català té previst visitar la capella ardent del periodista aquest vespre, al voltant de les 20.00 hores.