El president Montilla visita la Fundació Antoni Tàpies i agraeix a l'artista la seva col·laboració amb l'administració

· La Generalitat lliurarà aquest 2007 més de 300.000 euros a la fundació per potenciar les seves activitats culturals

El president de la Generalitat, José Montilla, ha visitat aquesta tarda la Fundació Antoni Tàpies. Ho ha fet guiat de la mà del propi artista, la seva esposa, MariaTeresa Barba, i el seu fill i director de la fundació, Miquel Tàpies.

Abans de fer un recorregut per la fundació i visitar les diferents obres que s’hiexposen, el president Montilla s’ha desplaçat al domicili particular d’Antoni Tàpies, onha mantingut una trobada amb el pintor i la seva família. El president ha volgut agrairpersonalment a Tàpies que hagi cedit una de les seves il·lustracions com a imatgede portada de l’edició impresa del nou Estatut d’Autonomia català, així com el granmural que actualment presideix la sala on es reuneix el Consell de Govern de laGeneralitat. També s’ha interessat per l’activitat i els projectes futurs de l’artista.

Aquest mes de maig el Consell de Govern va aprovar un ajut de 372.600 euros perla Fundació Antoni Tàpies amb l’objectiu de potenciar les seves activitats durant el2007. La Fundació Tàpies va ser creada el 1984 pel mateix artista per tal depromoure l’estudi i el coneixement de l’art modern i contemporani. Actualment,combina l’organització d’exposicions temporals, simposis, conferències i cicles decinema amb l’edició de diferents publicacions.