9-1-2007

Dimecres vinent, dia 10 de Gener

El president Montilla presideix la presa de possessió del nou delegat del Govern català a Madrid

oRaimon Martínez Fraile assumirà el càrrrec en un acte al centre Blanquerna

El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà el proper dimecres, 10 de gener de 2007, la presa de possessió de Raimon Martínez Fraile com a delegat del Govern de la Generalitat a Madrid. L'acte tindrà lloc a les set de la tarda, a Blanquerna, el centre cultural de la Delegació (Carrer Alcalá, 44).

A banda del president i el nou delegat, també intervindran en l'acte l'anterior titular de la Delegació, Santiago de Torres i el secretari general de la Presidència de la Generalitat, Isaias Taboas.

Raimon Martínez Fraile va ser nomenat delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid el 27 de desembre (DOGC núm 4789 - 29.12.2006).

Biografia de Raimon Martínez Fraile

Nascut a San Cristóbal de la Polantera (Lleó) l'any 1947. Llicenciat en Filosofia i Lletres i Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i diplomant en Alta Direcció d'Empreses per ESADE.

Va ser director general de Patrimoni, Comunicació i Relacions Externes de RENFE entre 1991 i 1994. A partir d'aquest any va assumir la Direcció General de Turisme de Barcelona. També va dirigir el grup hoteler HUSA. Va ser diputat al Congrés i regidor i tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Barcelona.

Durant cinc anys va ser vicepresident de la Fira de Barcelona i, alhora, va formar part del Consell Rector i del Comité Executiu de la candidatura de Barcelona 92. És un dels membres fundadors de Tribuna Barcelona.

Els mitjans assistents es podran acreditar al correu electrònic generalitatmadrid.presidencia@gencat.net o al telèfon de premsa de la delegació del Govern a Madrid: 91524 10 02/00.


CONVOCATÒRIA DELS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ACTE:Presa de Possessió del nou Delegat del Govern a Madrid, Raimon Martínez Fraile
DIA:Dimecres 10 de Gener de 2007
HORA:19 hores
LLOC:Generalitat de Catalunya a Madrid, centre cultural Blanquerna (Alcalá, 44) Telèfon Premsa: 915241002/00