1-6-2007
En el marc de la visita que farà a Sarral i l'Espluga de Francolí

El president Montilla lliurarà diumenge els XXIX Premis Baldiri Reixac de suport a l'ensenyament

oLa Fundació Lluís Carulla entrega els premis, destinats a l'estímul i el reconeixement de l'escola catalana i de qualitat

oAbans, el president inaugurarà el camp de futbol de Sarral

El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà el proper diumenge, dia 3 de juny, l'entrega dels XXIX Premis Baldiri Reixac de suport a l'ensenyament corresponents a la categoria de Premis als Alumnes.

Els Premis Baldiri Reixac estan destinats a l'estímul i al reconeixement de l'escola catalana i són entregats anualment per la Fundació Lluís Carulla amb les aportacions voluntàries dels receptors del llibre-nadala que la Fundació tramet cada any a persones interessades per la cultura catalana. L'edició d'aquest any té una dotació total de 111.200 euros que es repartiran entre els 88 premis atorgats per la Fundació, que inclouen novetats per tal de fomentar l'ús de la llengua.

L'acte se celebrarà a la una del migdia al Casal de l'Espluga de Francolí i també hi assistiran el conseller d'Educació, Ernest Maragall; la presidenta de la Fundació Lluís Carulla, Montserrat Carulla; el director de la Fundació Lluís Carulla, Carles Duarte; els vicepresidents Mariona Carulla i Lluís Carulla, i l'alcalde en funcions de l'Espluga, David Rovira. Hi haurà parlaments del president.

La presència del cap de l'Executiu català al lliurament dels premis Baldiri Reixac s'emmarca dins la visita que el president farà als municipis de Sarral i l'Espluga de Francolí.

Visita a Sarral i l'Espluga de Francolí
L'agenda del president començarà a l'Ajuntament de Sarral, on arribarà a les 10.30 hores per a mantenir una breu trobada amb l'alcalde en funcions, Ramon Gabarró, i signar el Llibre d'Honor del consistori.

A les 11 del matí, acompanyat també del delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Xavier Sabaté, el president es traslladarà al camp de futbol municipal. Allà, el president Montilla presidirà l'acte d'inauguració del nou camp, que s'ha ubicat en un nou indret del poble per tal d'afavorir un creixement equilibrat del municipi. Hi haurà parlaments de l'alcalde i el president de la Generalitat. El projecte compta amb una subvenció del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya (PUOSC).

Seguidament, el president de la Generalitat es desplaçarà cap a l'Espluga de Francolí. A les 12 del migdia arribarà a l'Ajuntament, on serà rebut per l'alcalde en funcions, David Rovira, i la resta del consistori. Després de mantenir una breu reunió, es traslladaran al Casal del mateix municipi per a presidir l'acte de lliurament dels XXIX Premis Baldiri i Reixac. Abans de l'entrega, el president visitarà l'exposició dels projectes guanyadors (es podran prendre imatges).
Recordatori

Tema: Visita del president Montilla a Sarral i l'Espluga de Francolí
Dia: Diumenge, 3 de juny

Acte: Visita a l'Ajuntament de Sarral
Hora: 10.30 hores
Lloc: Plaça de l'Església, 1. Sarral (Conca de Barberà).

Acte: Inauguració del nou camp de futbol
Hora: 11.00 hores
Lloc: C/ Montbrió de la Marca, s/n. Sarral (Conca de Barberà).

Acte: Visita a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí
Hora: 12.00 hores
Lloc: Plaça de la Vila, 1. L'Espluga de Francolí (Conca de Barberà).

Acte: Lliurament dels XXIX Premis Baldiri i Reixac. Hi haurà parlaments del president
Hora: 13.00 hores
Lloc: Casal de l'Espluga de Francolí. Plaça Montserrat Canals, 1.