7-3-2006

El lliurament del Premi Internacional Catalunya a Pere Casaldàliga estarà disponible en format àudio i vídeo

• L’acte serà emès també en directe per Catalunya Informació

El lliurament del Premi Internacional Catalunya a Pere Casaldàliga estarà disponible en format àudio i vídeo per mitjà del pool que TV3 i Catalunya Ràdio realitzaran d’aquest acte.  Aquest guardó el lliurarà el president de la Generalitat, Pasqual Maragall, demà, dijous, dia 9 de març, a les vuit del vespre, hora local al Mato Grosso (Brasil), que són les dotze de la matinada, hora catalana.

Les imatges que proporcionarà Televisió de Catalunya estaran disponibles a partir de les nou del matí del divendres dia 10 de març a través del repetidor de Collserola. Aquells que estiguin interessats en aquestes imatges s’han de posar en contacte amb Producció de TV3 al telèfon 93.499.96.00 i demanar per Roser Gispert (matins) o per Lluís Bacardit (tardes).

Pel que fa a la gravació sonora, Catalunya Ràdio posarà a disposició dels interessats una còpia de l’acte, aproximadament a les cinc de la matinada de dia 10 de març. Les gravacions es poden recollir a la recepció dels estudis de Catalunya Ràdio a l’Avinguda Diagonal 614-616 de Barcelona. D’altra banda, Catalunya Informació trametrà en directe l’acte de lliurament.

L’acte del lliurament tindrà lloc a Sao Félix do Araguaia (Mato Grosso). El presentarà el capellà agustí i segon de la prelatura, Pablo Gabriel. Després, hi hauran unes  paraules de benvinguda, a càrrec del bisbe de Sao Félix do Araguaia, monsenyor Leonardo Ulrich Steiner, i tot seguit hi intervindrà el president delegat del jurat del Premi Internacional Catalunya, Xavier Rubert de Ventós. A continuació, el president Maragall lliurarà el Premi al bisbe emèrit Pere Casaldàliga que prendrà la paraula. El president de la Generalitat tancarà el torn d’intervencions.

A la cerimònia de lliurament hi ha prevista també l’assistència del vicari general de l’Arquebisbat de Tarragona, Miquel Barberà Anglès; la secretària de Relacions Internacionals del Govern català, Margarita Obiols, i el secretari de Cooperació Exterior, Albert Royo.

Nota: Pere Casaldàliga pronunciarà el seu discurs en portuguès, amb traducció consecutiva, i el president Maragall ho farà en català, també amb traducció.

Des d’aquest Gabinet de premsa es facilitaran demà, embargats, els discursos del president Maragall i de Pere Casaldàliga.