24-7-2006


A les 19 hores, al Cercle Financer

El president de la Generalitat, pronunciarà demà, dimarts, la conferència " Una reflexió política sobre una legislatura intensa"

El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, pronunciarà demà, dimarts dia 25 de juliol la conferència "Una reflexió política sobre una legislatura intensa" organitzada pel Cercle Financer (Edifici de La Caixa. Av. Diagonal, 629).

A l'acte, que començarà a les set del vespre, també hi seran presents el president i el director general de La Caixa, Ricard Fornesa i Isidre Fainé, respectivament. Per part de Govern català també hi assistiran el conseller de la Presidència, Joaquim Nadal, i els consellers d'Economia i Finances, Antoni Castells; de Salut, Marina Geli; d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Jordi William Carnes; de Justícia, Josep Maria Vallès, i de Treball i Indústria, Jordi Valls, a més del secretari de Govern, Ernest Maragall.

El president de la Caixa, Ricard Fornesa, serà l'encarregat d'obrir l'acte i, tot seguit, el president Maragall pronunciarà la conferència.



Recordatori

Tema: Conferència del president de la Generalitat
Dia:Demà, dimarts 25 de juliol
Hora:19.00 hores
Lloc:Cercle Financer. (Edifici de La Caixa. Diagonal, 629). Barcelona.