7-6-2007


Agenda del president de la Generalitat


Divendres, 8 de juny


10.00 hores. Hotel Condes del Pallars (Flora Cadena, 2). Rialp (Pallars Sobirà).
El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà la XVIII Trobada Empresarial del Pirineu, que aplega nombrosos representants del món econòmic i polític. Prèviament a aquest acte, el cap de l'Executiu català visitarà l'Ajuntament de Rialp. Allà, els alumnes de l'Escola de Música faran una breu interpretació musical.

13.30 hores. Parc de Bombers de Sort (Av. Diputació, 24). Sort (Pallars Sobirà).
Un cop finalitzat l'acte inaugural de la Trobada Empresarial, el president José Montilla es desplaçarà fins a Sort. Allà, a les 13.30 hores, el mandatari català visitarà el Parc de Bombers de Sort, on dinarà amb els bombers d'aquest Parc i també amb els caps d'agrupació de l'Àrea Bàsica d'Emergències de Tremp. Els mitjans interessats podran prendre imatges a l'inici de la visita del Parc de Bombers. Abans, el president visitarà l'Ajuntament; la fàbrica de formatges Tros de Sort i les obres d'ampliació del CAP del municipi. L'acompanyarà el conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, i el delegat del Govern català a l'Alt Pirineu i Aran, Víctor Orrit.

17.30 hores. Fira de Barcelona. Recinte Montjuïc.
El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà el Saló de l'Automòbil 2007 que es durà a terme al recinte Montjuïc del 9 al 17 de juny. Després de la inauguració, rebrà la medalla commemorativa del saló i farà un recorregut pels diferents expositors. A l'acte també hi seran presents el ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos; el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel; el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet; i la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel.