4-6-2007


Agenda del president de la Generalitat


Dimarts, 5 de juny


10.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà la reunió setmanal del Consell de Govern.

17.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona
El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb el president de Convergència i Unió, Artur Mas. (La reunió serà a porta tancada però es podran prendre imatges a l'inici). A la sortida de la trobada, hi haurà declaracions del cap de l'oposició i del vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod Rovira.
Els mitjans que vulguin cobrir la reunió, hauran d'acreditar-se prèviament a la Direcció General de Comunicació del Govern, abans del proper dimarts, dia 5 de juny, a les 12 del matí. Hauran d'especificar nom, cognoms, mitjà i càrrec a l'adreça comunicaciogovern.presidencia@gencat.net, o bé al telèfon 93.402.46.23.

19.30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona
El president José Montilla rebrà l'ambaixador dels Estats Units d'Amèrica a Espanya, Eduardo Aguirre, i el cònsol dels Estats Units a Barcelona, Todd Robinson. (La trobada es farà a porta tancada però es podran prendre imatges al començament).

21.20 hores. Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA). Plaça dels Àngels, 1.
El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà al sopar de gala commemoratiu de la 90a Assemblea General de Socis de la Cambra de Comerç Americana. A l'acte també hi assistiran el delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel; el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet; i l'alcalde en funcions de Barcelona, Jordi Hereu.