20-4-07



Agenda del president de la Generalitat


Dissabte, 21 d'abril


11.00 hores. Sala Torres Garcia del Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, rebrà la Federació Catalana d'Associacions de Gremis de Flequers, amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

11.30 hores. Sala Verge de Montserrat del Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president José Montilla rebrà el Gremi de Pastissers de Barcelona, amb motiu de la Diada de Sant Jordi.

12.00 hores. Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà la celebració del Dia del Municipi, acompanyat del president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), Manuel Bustos, i del president de l'Associació Catalana de Municipis (ACM), Joan Ma. Roig.

19.15 hores. Fira Desvern. Plaça Camoapa de Sant Just Desvern (Baix Llobregat).
El president José Montilla i l'alcalde de Sant Just Desvern, Josep Perpinyà, visitaran la Firadesvern, que compta amb un centenar d'expositors d'entitats, comerços i indústries del municipi.


Diumenge, 22 d'abril


9.30 hores. Ajuntament de Ripollet (Carrer Balmes, 2). (Vallès occidental).
El president de la Generalitat, José Montilla, farà una visita institucional a Ripollet. En primer lloc visitarà l'Ajuntament de la localitat i, posteriorment, acompanyat de l'alcalde, Juan Parralejo, inaugurarà la Fira "Sant Jordi a la Rambla",organitzada per la Comissió Ripolletenca d'Activitats Culturals (CRAC) i el Patronat Municipal de Cultura i Joventut.

11.45 hores. Plaça d'Europa (Avinguda Granvia-C/ d'Amadeu Torner). L'Hospitalet de Llobregat.
El president José Montilla presidirà l'acte d'obertura de la Plaça d'Europa de l'Hospitalet. També hi seran presents l'alcalde de la ciutat, Celestino Corbacho; el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i la consellera de Medi Ambient de la Junta d'Andalusia, Fuensanta Coves.