18-6-2007

Agenda del president de la Generalitat

Dimarts, 19 de juny

10.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà la reunió setmanal del Consell de Govern. La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici.

Palau de Congressos de la Fira de Barcelona. (Avinguda Maria Cristina, s/n). Barcelona.
Un cop acabada la reunió del Consell de Govern, el cap de l'Executiu, José Montilla, assistirà als actes de commemoració del 30è aniversari del XV Congrés d'UGT-Metall, que se celebren al Palau de Congressos de la Fira de Barcelona (Avgda Maria Cristina, s/n).

17.00 hores. Universitat de Barcelona. (Gran Via de les Corts Catalanes, 585). Barcelona.
El president Montilla presidirà l'acte d'homenatge a Josep Maria Bricall que se celebrarà al Paranimf de la Universitat de Barcelona. A l'acte també hi assistirà el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells.

19.00 hores. Confluència dels carrers Fabra i Puig, Río de Janeiro i avinguda Meridiana. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà l'acte d'homenatge a totes les víctimes del terrorisme, en motiu del 20è aniversari de l'atemptat d'Hipercor. A l'acte, organitzat pel Govern de la Generalitat en cololaboració amb l'Associació de Víctimes d'Organitzacions Terroristes (ACVOT) i l'Ajuntament de Barcelona, també hi assistirà el ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura. Hi haurà parlaments del president; el ministre; l'alcalde i el president de l'ACVOT, Santos Santamaría.

21.00 hores. Edifici Maremàgnum. (Planta 2a. Sala Maremàgnum). Barcelona. El president Montilla presidirà el sopar institucional de commemoració del 30è aniversari del XV Congrés d'UGT-Metall, que se celebra a l'Edifici Maremàgnum de Barcelona. Durant l'acte hi haurà parlaments del president, l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el secretari general de MCA-UGT, Manuel Fernández "Lito".