11-5-2007


Agenda del president de la Generalitat


Dissabte, 12 de maig

11.00 hores. Parc de la Marina, cantonada Avinguda Segle XXI. Viladecans (Baix Llobregat).
El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà la 37ena edició de la Fira de Sant Isidre de Viladecans. Acompanyat de l'alcalde d'aquest municipi, Carles Ruíz, i de la delegada del Govern català a Barcelona, Carme Sanmiguel, el president farà un recorregut pels diferents estands, i a l'edifici Cúbic, pronunciarà el parlament inaugural, al voltant de les 12.30 hores.


Diumenge, 13 de maig

12.30 hores. Circuit de Catalunya. Montmeló.
El president de la Generalitat, José Montilla, lliurarà el 51è Gran Premi Espanya Telefónica de Fórmula 1, que se celebrarà al Circuit de Catalunya. També hi serà present el vicepresident del Govern català i president del Consorci del Circuit de Catalunya, Josep Lluís Carod-Rovira.


Dilluns, 14 de maig

13.30 hores. Palau núm.5 del recinte firal de Montjuïc. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, inaugurarà la 15ena edició de Construmat, el Saló Internacional de la Construcció, que se celebra a Barcelona fins el 19 de maig. L'acompanyarà el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar. Després de fer un breu recorregut pels estands de la Fira, el president Montilla pronunciarà el parlament inaugural.

19.30 hores. Pavelló Mies van der Rohe de Barcelona. Montjuïc.
El president José Montilla lliurarà el Premi d'Arquitectua Contemporània de la Unió Europea, un dels guardons més prestigiosos d'arquitectura a Europa, que atorga la UE i la Fundació Mies van der Rohe. Predran part també en aquest acte, la directora general d'Educació i Cultura de la Comissió Europea, Odile Quintin, i l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.

21.30 hores. Hotel Palace Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà a l'acte de lliurament del premi Christa Leem 2007, que atorga el cololectiu "Un dels nostres". Enguany el guardó és pel jugador del FC Barcelona, Lilian Thuram, i pel desaparegut president xilè Salvador Allende, que recollirà el seu antic assessor i advocat Joan Garcés. A l'acte també assistirà l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu.