21-6-2007

Agenda del president de la Generalitat


Divendres, 22 de juny


10.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona
El president de la Generalitat, José Montilla, rebrà en audiència a la rectora de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Imma Tubella, i al professor de recerca de la UOC, Manuel Castells, que li presentaran els resultats Projecte Internet Catalunya.

12.15 hores. Casal dels Infants del Raval (Junta del Comerç, 21). Barcelona.
El president José Montilla el Casal dels Infants del Raval i l'Associació de Dones per a la Inserció Laboral Surt. La visita inclou una passejada a peu pel barri del Raval. A les 13.45 hores, el cap de l'Executiu clourà les Jornades Europees sobre Immigració i Comerç a la Casa Llotja de Mar, on farà un parlament sobre immigració i cohesió social.

18.00 hores. La Fageda (Mas Els Casals, s/n). Santa Pau.
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà la cooperativa La Fageda amb motiu del seu 25è aniversari, acompanyat de la consellera de Treball, Mar Serna, i la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila. A les 17.15 hores, el cap de l'Executiu farà una visita institucional a l'Ajuntament de Santa Pau. A dos quarts de vuit del vespre, el president es desplaçarà a Olot per presenciar una exhibició de l'equip femení del Club Patinatge Artístic del municipi.