18-5-2007
Agenda del president de la Generalitat

Dissabte, 19 de maig

10.00 hores. Ajuntament de Barberà del Vallès. (Vallès Occidental).
El president José Montilla farà una visita institucional a l'Ajuntament de Barberà del Vallès. Posteriorment, farà una visita a la VI Fira del Cavall del Parc Central del Vallès.


Diumenge, 20 de maig

11.00 Parc de la Ciutadella. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà la Tamborinada'07. També hi assistirà el conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras. El president, acompanyat de la directora de la Fundació La Roda, Lluïsa Celades, organitzadora d'aquesta festa anual, farà una visita pels tallers i jocs que s'hi fan.

13.30. hores. Camps Elisis de Lleida (Segrià).
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà l'aplec del Cargol de Lleida. També hi assistiran, per part del Govern català, el vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod Rovira, i el conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena. Després de fer un recorregut per les parceloles de les diferents colles, el president català participarà al dinar de germanor de la penya "La Salseta".

21.00 hores. Lleida TV.
Emissió de l'entrevista de Lleida Televisió al president de la Generalitat, José Montilla. L'entrevista que s'emetrà en el programa especial de Panorama, la realitzarà la cap d'Informatius de la cadena, Ares Escribà, .


Dilluns, 21 maig

11.30 Fundació Alícia. Conjunt de Sant Benet de Bages. (Bages).
El president José Montilla visitarà la seu del centre de recerca sobre la cuina catalana "Projecte Alícia", on es presentarà aquesta iniciativa als cuiners catalans. Durant l'acte , el president català pronunciarà un discurs. Tot seguit, hi haurà una foto de família. També hi serà present, el conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena.