20-6-2007

Agenda del president de la Generalitat


Dijous, 21 de juny


9.30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona
El president de la Generalitat, José Montilla, rebrà en audiència el president de l'Associació de Cantants i Intèrprets Professionals en Llengua Catalana (ACIC), Lluís Marrasé.

10.30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president José Montilla mantindrà una trobada amb el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, David Moner.

11.30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona
El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb el president de la Federació dels Cors Clavé, Antoni Carné.

12.30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president català, José Montilla, es reunirà amb el president del Consell de Cololegis de Graduats Socials de Catalunya, Vicenç Cardellach.

18.30 hores. Escola de Policia de Catalunya (C-17 Barcelona-Ripoll km 13,5). Mollet de Vallès. (Vallès Oriental).
El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i de la consellera de Justícia, Montserrat Tura, entre d'altres autoritats, presidirà l'acte de lliurament de diplomes dels curs de formació bàsica de l'Escola de Policia de Catalunya, corresponents a la 20a promoció dels Mossos d'Esquadra. Els mitjans que vulguin cobrir l'acte, hauran d'arribar a les 17.30 hores.


Nota: Totes les reunions seran a porta tancada, però a l'inici es podran prendre imatges.