10-5-2007


Agenda del president de la Generalitat


Divendres, 11 de maig

11.30 hores. Tanatori de Sant Gervasi (C/ Carles Riba, 10-12). Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà a l'enterrament de Florentino (Tino) Rodríguez, Secretari de la Construcció de MCA-UGT de Catalunya, que ha mort avui.

17.00 hores. CIDEE Molí dels Frares (Plaça del Molí ,1). Sant Vicenç dels Horts.
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà l'obertura del nou Centre d'Inteloligència "Sun Software Factory RFID", a Sant Vicenç dels Horts. A l'acte també hi assistirà l'alcaldessa de Sant Vicenç dels Horts, Amparo Piqueras, i la delegada del Govern de la Generalitat a Barcelona, Carme San Miguel. Hi haurà parlaments del president. En acabar, visitarà les obres de obres d'ampliació del Centre d'Innovació i Desenvolupament Econòmic i Empresarial (CIDEE) Molí dels Frares, que acolliran la futura Oficina de Treball de la Generalitat, i els terrenys on s'està construint la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sant Vicenç dels Horts.

19.00 hores. Avinguda de la Constitució. Sant Andreu de la Barca
El president José Montilla inaugurarà la 20a Mostra Comercial i Industrial de Sant Andreu de la Barca. Abans, a les 18.30 hores, haurà visitat l'Ajuntament i haurà mantingut una breu trobada amb l'alcalde del municipi, Enric Llorca.