19-6-2007

Agenda del president de la Generalitat


Dimecres, 20 de juny


10.00 hores. Palau Centelles (Baixada de Sant Miquel, 8). Barcelona
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà el lliurament del Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet de l'Institut d'Estudis Autonòmics (IEA) que vol contribuir al desenvolupament de la recerca sobre autonomies polítiques i federalisme. L'acte comptarà amb la presència del conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, i el director de l'IEA, Carles Viver.

12.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, rebrà en audiència l'ambaixador d'Espanya a Andorra, Eugeni Bregolat.

16.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president José Montilla es reunirà amb l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu. Un cop finalitzada la trobada, hi haurà parlaments del nou alcalde.

18.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, mantindrà una trobada amb el vicepresident i conseller delegat del Grup Inditex, Pablo Isla.

19.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, rebrà una representació de la Mutua General de Seguros, entre els quals hi haurà el president d'Honor, Jorge Luque; el president executiu, José María Sampietro, i el conseller secretari, José Gallén.

20.30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president José Montilla mantindrà una trobada amb representants de la Confederació de Comerç de Catalunya. Hi haurà el president de l'entitat, Pere Llorens, i el secretari general, Miquel Ángel Fraile, entre d'altres.


Nota: Totes les reunions seran a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici.