16-5-2007


Agenda del president de la Generalitat


Dijous, 17 de maig

11.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president José Montilla mantindrà una trobada amb el president de la Cambra de Comerç Americana a Espanya, Jaime Malet, i el vicepresident, Alfonso Líbano.

13.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb el president del Consorci Hospitalari de Catalunya, Josep Abelló.

16.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb Jane Goodall, la prestigiosa primatòloga anglesa que ha dedicat tota la vida a l'estudi dels ximpanzés a l'Àfrica. A l'entrevista l'acompanyarà el coordinador de l'Institut Goodall a Espanya, amb seu a Barcelona, Ferran Guallar.

18.30 hores. Centre del Pallol. Reus. Baix Camp.
El president José Montilla inaugurarà el Centre del Pallol, inclòs en la remodelació urbanística del casc històric de la capital del Baix Camp. El nou complex compta amb el finançament de la iniciativa privada i suposa la creació de cinc carrers i una nova plaça al centre de Reus. El cap de l'Executiu farà una passejada pel Centre del Pallol i visitarà un dels 32 pisos de protecció oficial que aporta el nou complex. En acabat, el president pronunciarà unes breus paraules. L'accés de premsa serà pel carrer Montserrat, cantonada amb c/ Galanes.


Nota: Totes les reunions seran a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici.