19-7-2006

Agenda del president de la Generalitat


Dijous, 20 de juliol

10.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, es reunirà amb la presidenta d'IBM Espanya, Amparo Moraleda. També hi assistirà el conseller de Treball i Indústria, Jordi Valls. (La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici).

13.00 hores. Auditori del Museu d'Història de Catalunya. (Plaça Pau Vila, 3). Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, presidirà l'acte commemoratiu del 20è aniversari de l'adhesió d'Espanya i Portugal a la Unió Europea, organitzat pel Patronat Català Pro Europa. Durant aquest acte, l'expresident portuguès Mário Soares pronunciarà la conferència "Vint anys de Portugal a les Comunitats Europees". Tot seguit, es clourà l'exposició fotogràfica "Espanya i Portugal. Vint anys d'integració a Europa".

20.00 hores. Parlament de Catalunya ( Parc de la Ciutadella).
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, signarà el conveni marc de cololaboració entre el Govern de la Generalitat, el Parlament i l'Ajuntament de Barcelona per l'ampliació del Palau del Parlament. També signaran el president de la Cambra Catalana, Ernest Benach, i l'alcalde de Barcelona, Joan Clos. Posteriorment, a les 21.00 hores, el president Maragall participarà en el sopar que oferirà el president Benach als líders dels grups parlamentaris.