Agenda del president de la Generalitat


Divendres, 1 de desembre

21.30 hores. Hotel Princesa Sofía (Plaça Pius XII, 4). Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà al sopar d'homenatge al fiscal en cap del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, José María Mena. El president arribarà a l'hotel a les 21.10 hores aproximadament.
També hi assistirà el conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura; la consellera de Justícia, Montserrat Tura, i el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar.


Dissabte, 2 de desembre

12.00 hores. Ajuntament d'Espinelves (Plaça de l'Església, s/n). (Osona).
El president de la Generalitat, José Montilla, farà una visita institucional a l'Ajuntament d'aquesta localitat, durant la qual signarà el Llibre d'Honor. Posteriorment, acompanyat de l'alcaldessa, Ma. Dolors Rovira, visitarà la Fira de l'Avet d'Espinelves.


Dilluns, 4 de desembre

13.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president José Montilla presidirà la reunió de la Comissió Bilateral d'Habitatge que mantindran el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, i la ministra d'Habitatge, Maria Antonia Trujillo, per a la signatura de diversos convenis en aquesta matèria. Prèviament, a les 12 hores, el president Montilla i la ministra Trujillo es reuniran al despatx del cap de l'executiu. (Les reunions seran a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici).

18.00 hores. Despatx del president. Palau de la Generalitat. Barcelona.
Sessió pels mitjans gràfics que vulguin prendre imatges de president de la Generalitat, José Montilla, al seu despatx.




Dimarts, 5 de desembre

10.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà el Consell de Govern. Posteriorment, a les 13.30 hores hi haurà la roda de premsa per informar dels acords presos en aquesta reunió.