22-3-2007

Agenda del president de la Generalitat



Avui, dijous, 22 de març

19.30 hores. Palazzo Chigi. (Piazza Colonna, 370)Roma.
El president de la Generalitat, José Montilla, es reunirà amb el primer ministre italià, Romano Prodi. El president català viatja avui a Roma per participar en la Sessió Solemne del Comitè de les Regions, organitzada amb motiu del 50è aniversari del Tractat de Roma. La reunió serà a porta tancada, però es podran fer imatges a l'inici. Els mitjans interessats cal que s'acreditin davant aquest Gabinet de premsa del president mitjançant una trucada telefònica (93.402.48.00). Els mitjans hauran de ser al Palazzo Chigi a les 19.00 hores.

20.00 hores. Palazzo Venezia (Via del Plebiscito, 118). Roma.
El president José Montilla es reunirà amb el president del Comitè de les Regions, Michel Delebarre.


Divendres, 23 de març

10.00 hores. Auditori Conciliazione. Roma
El president de la Generalitat, José Montilla, participarà en la Sessió Solemne del Comitè de les Regions, organitzat amb motiu del 50è aniversari del Tractat de Roma. Cap a dos quarts de dotze, el president intervindrà en la taula rodona: Fins a on la descentralització?.

18.30 hores. La Farga de L'Hospitalet. (Carrer Girona, 2). Barcelona
El president José Montilla participarà en el Congrés de la Taula del Tercer Sector Social de Catalunya. Hi haurà parlament del cap de l'Executiu català.





20.00 hores. Torre Agbar. (Av. Diagonal, 211). Barcelona
El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà l'acte de commemoració del 50è aniversari del Tractat de Roma que se celebrarà a Barcelona. Durant l'acte, la Torre Agbar s'iloluminarà amb els colors de la bandera europea. També hi assistirà el vicepresident, Josep Lluís Carod-Rovira.Us adjuntem el full amb les dades del satèlolit per a les televisions.