24-1-2007



Agenda del president de la Generalitat

Dijous, 25 de gener

11.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, s'entrevistarà amb el president de Convergència i Unió, Artur Mas. La reunió és a porta tancada però es podran prendre imatges a l'inici.

Posteriorment, el vicepresident del Govern de la Generalitat, Josep Lluís Carod-Rovira, informarà del contingut de la reunió, des del faristol de la Sala Clavé del Palau de la Generalitat.

18.00 hores. Ajuntament de Reus (Plaça del Mercadal, 1). Reus
El president José Montilla farà una visita oficial a la ciutat de Reus acompanyat del delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté; i l'alcalde Lluís Miquel Pérez. La visita començarà a les 18 hores a l'Ajuntament i a les 18.45 hores, l'alcalde presentarà al president els principals projectes de la ciutat. L'acte acabarà amb un parlament del president. Després faran un recorregut pel centre de Reus.

21.00 hores. Palau de Fires i Congressos de Reus (Av. Sant Jordi, s/n). Reus
El cap de l'Executiu presidirà la VIII Nit de l'Empresari de la Nit de l'Empresari de la Confederació Empresarial de la Província de Tarragona (CEPTA). El conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells, i la consellera de Treball, Maria del Mar Serna, també assistiran al sopar.