Agenda del president de la Generalitat

query_builder   4 octubre 2006 14:58

event_note Nota de premsa

Agenda del president de la Generalitat


4-10-2006


Agenda del president de la Generalitat
Dijous, 5 d'octubre

11.30 hores. Gran Via de Fira de Barcelona. L'Hospitalet de Llobregat.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, visitarà el recinte Gran Via de la Fira de Barcelona i presidirà l'acte de presentació dels acords de finançament d'aquesta instalolació. L'acompanyarà el conseller d'Economia i Finances, Antoni Castells.

20.00 hores. Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Barcelona.
El president Pasqual Maragall assistirà a l'estrena de la temporada 2006-2007 del Teatre Nacional de Catalunya, que consistirà en una representació de la companyia de dansa sueca Cullberg Ballet. També assistirà el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. Prèviament a l'estrena, el president Maragall presidirà, a les 19.30 hores, una recepció als patrocinadors i cololaboradors de la nova temporada del TNC, a la seu d'aquest teatre.


Divendres, 6 d'octubre


09.30 hores. Auditori del Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, acompanyat del conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca, Jordi William Carnes , inaugurarà la "Jornada de treball sobre producció agroalimentària Nord/Sud. Models d'agricultura", organitzada per l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament i la Fundació del Món Rural.

13.00 hores. Palau de Congressos de Catalunya (Av. Diagonal). Barcelona.
El president Pasqual Maragall clourà el 5è Congrés Nacional de la Gent Gran de Catalunya. L'acompanyarà la consellera de Benestar i Família, Carme Figueras.

14.30 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, oferirà un dinar al Consell Directiu de l'Organització Mundial de Síndics de Greuges, que celebra la seva reunió anual a Barcelona del 3 al 6 d'octubre. Hi serà present el síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, i el secretari general de la Presidència, Ramon Garcia Bragado.undefined
undefined
undefined
undefined
undefined