9-3-2007

Agenda del president de la Generalitat




Dissabte, 10 de març

09.30 hores. Ràdio Barcelona. C/Casp,6. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, serà entrevistat per Àngels Barceló a Ràdio Barcelona (La Ser). Les televisions interessades podran gravar l'entrevista.

12.00 hores. Visita a La Garrotxa. Girona.
El president de la Generalitat visitarà Olot i Les Preses. A la capital de la Garrotxa, el cap de l'Executiu català inaugurarà el Museu dels Sants i farà una passejada pel nucli històric d'Olot, inclòs al Pla de Barris. Tot seguit, el president dinarà amb els alcaldes de la comarca. A primera hora de la tarda, a les 17.00 hores aproximadament, el president Montilla es desplaçarà a Les Preses on visitarà la Fira econòmica i la Fira d'entitats.

22.00 hores. Camp Nou. Barcelona
El president de la Generalitat assistirà al partit de futbol que es disputarà entre el F.C Barcelona i el Real Madrid al Camp Nou.

Dilluns, 12 de març

9.30 hores. Catalunya Ràdio. Av. Diagonal 614-616. Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, serà entrevistat per Antoni Bassas a Catalunya Ràdio. Les televisions interessades podran gravar l'entrevista.

19.00 hores. Palau de la Generalitat. Barcelona.
El president de la Generalitat rebrà en audiència a la ex ministra de Canadà, Kim Campbell; el ex primer ministre de França, Lionel Jospin; la ex presidenta d'Irlanda, Mary Robinson i la ex primera ministra de Nova Zelanda, Jennifer Shipley. Tots ells són membres del Club Madrid, una organització independent amb l'objectiu de cololaborar en els processos de transició i consolidació de les democràcies d'arreu del món. Aquest organisme aglutina a 46 de les principals figures de la política mundial. La reunió serà a porta tancada, però es podran prendre imatges a l'inici.