Agenda del president de la Generalitat

query_builder   8 setembre 2006 16:01

event_note Nota de premsa

Agenda del president de la Generalitat

8-9-2006

Agenda del president de la Generalitat


Dissabte, 9 de setembre

11.00 hores. Palau de la Generalitat.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, rebrà el nou alcalde de Barcelona, que haurà estat escollit en el Plenari del Consell Municipal celebrat avui, divendres.


Diumenge, 10 de setembre

20.30 hores. Missatge institucional del president de la Generalitat.
Amb motiu de la Diada, s'emetrà el missatge institucional del president de la Generalitat, Pasqual Maragall. Enguany s'ha gravat al Saló del Tinell de Barcelona. El discurs romandrà embargat fins a les 20.30 hores.


Dilluns, 11 de setembre

9.00 hores. Monument de Rafael Casanova. (Carrer Ali - Bey) Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, encapçalarà l'ofrena floral del Govern català davant el monument de Rafael Casanovas. L'acompanyaran la resta de membres de l'executiu català.

10.00 hores. Punto Radio. Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, serà entrevistat per Júlia Otero al programa "Protagonistas".


12.00 hores. Parc de la Ciutadella. (Passeig dels Tilolers) Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, presidirà, juntament amb el president del Parlament de Catalunya, Ernest Benach, l'acte institucional de la Diada. A continuació, a les 13 hores, el president Maragall assistirà a la tradicional recepció de l'Onze de Setembre que oferirà el president del Parlament a la seu d'aquesta institució.

21.00 hores. Auditori de Barcelona.
El president de la Generalitat, Pasqual Maragall, assistirà al Concert de la Concòrdia a càrrec de l'Orquestra Philharmonia de Londres, dirigida per l'italià Riccardo Muti.


Dimarts, 12 de setembre

10.00 hores. Edifici Cúbic (Avda. segle XXI, cantonada pg. de la Marina) Viladecans.
El president de la Generalitat presidirà l'acte de signatura del conveni pel desenvolupament del Parc empresarial d'activitats aeroespacials i de mobilitat, que signaran el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, i l'alcalde de Viladecans, Carles Ruiz. Tot seguit, visitarà l'Ajuntament de la localitat i passejarà pel barri antic. A les 11.50 hores, el president Maragall, acompanyat del consell d'Educació i Universitats, Joan Manuel del Pozo, visitarà el CEIP "Doctor Ferro" amb motiu de l'inici del curs escolar.
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined