23-3-2007

El president Montilla presidirà la presentació de la segona edició del Diccionari de la llengua catalana de l'IEC

oAl termini de l'acte, el cap de l'Executiu es reunirà amb una àmplia representació de l'Institut d'Estudis Catalans

El president de la Generalitat, José Montilla, presidirà el dilluns vinent, 26 de març, la presentació de la segona edició del Diccionari de la llengua catalana (DIEC) elaborat per l'Institut d'Estudis Catalans (IEC). L'acte se celebrarà a la Galeria Gòtica del Palau de la Generalitat, a les 18.00 hores, i comptarà amb la presència del president de l'Institut d'Estudis Catalans, Salvador Giner. El president de l'IEC serà la persona que entregarà el nou diccionari al president català.

En el decurs de l'acte, el cap de l'Executiu català farà una intervenció on parlarà de la llengua catalana i la rellevància del seu diccionari normatiu.

Posteriorment, el president de la Generalitat rebrà al seu despatx a una àmplia representació de l'Institut d'Estudis Catalans.

L'acte serà obert a la premsa. Els interessats caldrà que s'acreditin davant d'aquest Gabinet de premsa indicant el nom, DNI, mitjà i tasca al correu electrònic: premsa.president@gencat.net, o mitjançant el Fax: 93.302.63.45.

Nota: La reunió amb els membres de l'IEC serà a porta tancada, però els mitjans gràfics podran prendre imatges a l'inici de la reunió.


Recordatori

Acte: Acte de presentació del Diccionari i reunió amb l'Institut d'Estudis Catalans.
Dia: Dilluns, 26 de març.
Hora:18.00 hores.
Lloc: Palau de la Generalitat. Barcelona.