15-12-2006



Agenda del president de la Generalitat

Diumenge, 17 de desembre

13.30 hores. Fira d'Entitats i Col.lectius de Familiars amb Dolor Crònic. (Pl. de Voluntaris Olímpics amb carrer de la Marina). Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, visitarà la Fira d'Entitats i Col.lectius de Familiars amb dolor crònic, que se celebra en el marc de la Marató de TV3. Durant la visita es desplegarà una pancarta gegant entre la torre Mapfre i l'Hotel Arts.

19.00 hores. Estadi Lluís Companys de Montjuïc. Barcelona.
El president José Montilla assistirà al partit de futbol de la lliga entre el RCD Espanyol i el Real Madrid CF.

22.00 hores. Estudis de TV3 . Sant Joan Despí. (Baix Llobregat).
El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà a la Marató de TV3 per atendre les trucades dels ciutadans que volen fer donatius. També hi seran presents la consellera de Salut, Marina Geli; el director general de la CCRTV, Joan Majó, i el director de Televisió de Catalunya, Francesc Escribano.


Dilluns, 18 de desembre

11.40 hores aprox. Estació Lleida Pirineus. (Segrià).
El president de la Generalitat, José Montilla, assistirà a la inauguració del tram del TAV Lleida-Tarragona. El president i la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, acompanyats del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, faran el trajecte en tren. Al voltant de les 12.15 hores és previst que arribin a l'estació del Camp de Tarragona, on hi haurà els parlaments institucionals.

19.00 hores. Auditori Winthertur. (Avinguda Diagonal, 547). Barcelona.
El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, presidirà l'acte de lliurament dels Premis a la Internacionalització de l'economia catalana 2005.