La Generalitat ha adjudicat, per mitjà de l’empresa pública GISA, diverses obres per un import de 14 MEUR en matèria de carreteres i de transport. D’altra banda, s’han adjudicat diverses obres de millora en centres educatius i sanitaris per un import de 24 MEUR. També s’han adjudicat les redaccions de diversos estudis tècnics i informatius per un import de 3 MEUR. El conjunt d’actuacions suposa una inversió total de 41 MEUR.

Pel que fa als projectes de millora de la xarxa viària catalana, cal destacar la millora de la C-28 a Alt Àneu, la millora del tram de la C-13 entre Lleida i Alcoletge, la millora de l’encreuament entre la C-51 i la C-246a al Vendrell, la millora de la C-17 al seu pas per la Garriga, les obres de l’eixamplament de la T-312 entre Cambrils i Montbrió del Camp, les obres de construcció del tercer carril central per fer els girs a l’esquerra a la C-152 als municipis de les Preses i de la Vall d’en Bas i la construcció d’una rotonda a la B-520 a l’altura de Taradell.

Pel que fa a transports, s’ha adjudicat la redacció de l’estudi informatiu del carril bus d’entrada a Barcelona per la C-31 des de Montgat.

En matèria de centres sanitaris, s’han adjudicat les obres de construcció de cinc nous CAP: Blanes-2, Roda de Ter, Santa Bàrbara, Badalona i Manresa. A més també s’ha adjudicat la construcció d’un consultori a Castelló d’Empúries i les obres de reforma i ampliació del Servei d’Urgències de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Pel que fa als centres educatius, cal destacar les obres d’ampliació del CEIP Joan Maragall del Prat de Llobregat, la reforma del Col•legi d’Educació Especial Palau de Girona i l’ampliació del CEIP Mare de Déu dels Socors d’Hostalric.

Més informació aquí