L’estació d’esquí de La Molina organitza el proper dissabte, 5 de febrer, la Gran Festa d’Hivern, que coincideix com cada any amb la darrera etapa de la cursa de trineus de gossos Pirena, que enguany arriba a la seva quinzena edició.

En aquesta edició cal destacar, per primera vegada a Pirena, el paper d’un múixer amb discapacitat, en Manel Àvila i al seu darrera en Lázaro Martínez, els quals s’entren habitualment a les pistes de La Molina i que han donat un exemple de valor humà, superació i treball en equip.

Al llarg de tot el dia Ràdio Flaixbac emetrà en directe des de l’aparcament del Telecabina Alp 2500, amb els locutors Vador Lladó i Albert Planadevall. Des de l’estand de Ràdio Flaixbac, on també hi haurà un DJ punxant música en directe, es farà un sorteig de regals per a tots els assistents. A partir de les 12 de la nit, Flaixbac ha organitzat una festa en una discoteca de Puigcerdà, on tindran accés gratuït totes les persones que hagin esquiat a La Molina aquest dia i on se sortejaran més regals.

A partir de les 17.30 hores de la tarda tindrà inici la Gran Festa d’Hivern, que inclourà actuacions musicals, el lliurament de premis de Pirena 2005 i l’exhibició d’una prova esportiva per a gossos, Agility. També hi haurà un espectacle d’animació al carrer amb la companyia Sarruga i la ja tradicional baixada de torxes i el castell de focs. La Gran Festa d’Hivern serà el punt final de la cursa Pirena, que haurà realitzat la seva darrera etapa el matí del mateix dia 5 a La Molina.

La Molina ha esdevingut amb els anys l’escenari natural de la ja consolidada cursa Pirena, ja que va ser en aquesta estació on es va celebrar la seva primera etapa ara fa quinze anys. El temps ha fet que l’organització de Pirena i l’equip de La Molina hagin fet coincidir dos dels esdeveniments més importants que tenen lloc a la Cerdanya, la cursa de gossos de trineu amb més tradició dels Pirineus, i la Gran Festa d’Hivern, celebració excepcional, plena de llum i color, que ha esdevingut una referència a la comarca.

Programa

10,00 a 17,30 Emissió en directe Ràdio Flaixbac des l’aparcament Telecabina Alp 2500

17,30 a 18,30 Actuació musical

17,45 Exhibició prova esportiva per a gossos, Agility

18,30 Presentació Festa d’Hivern de La  Molina i celebració 15è aniversari  Pirena

18,45 Lliurament de premis Pirena 2005

19,15 Espectacle d’animació de carrer a càrrec de la companyia Sarruga, baixada amb torxes i espectacle piromusical

19,45 Fi de festa i actuació musical