La companyia Aerolíneas Argentinas posarà en marxa el proper 11 de juny un nou vol cada dilluns entre Barcelona i Buenos Aires. Aquest nou vol setmanal serà el tercer que ofereix la companyia cap a Buenos Aires i, per tant, permetrà reforçar les comunicacions de l'aeroport de Barcelona amb Amèrica del Sud. Amb la nova freqüència setmanal, s'ofereixen 988 noves places al mes en cada sentit. Aquest és el primer vol a Amèrica del Sud que es va posar en marxa gràcies al treball del Comitè pel Desenvolupament de Rutes Àrees (CDRA).

988 noves places al mes entre Barcelona i Buenos Aires

L’11 de juny es posarà en marxa un nou vol de la companyia Aerolíneas Argentinas que unirà setmanalment Barcelona i Buenos Aires. Aquest vol sortirà els dilluns de Barcelona i a s’afegeix als dos que ofereix la companyia argentina des de finals de 2005, els dimecres i divendres. Un avió Aibus 340-200 amb una capacitat per a 247 seients –217 en turista i 30 en classe business– operarà aquest nou vol. D’aquesta manera, l’aerolínia oferirà 988 noves places al mes per a passatgers en cada sentit. 

Així, el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries (CDRA) valora la posada en marxa com un reforç de les comunicacions de l’aeroport de Barcelona amb Amèrica del Sud i un exemple de la consolidació de les actuals rutes intercontinentals.

 Més de 44.000 passatgers des d’octubre de 2005

Aerolíneas Argentinas va ser la primera companyia en obrir, l’octubre de 2005, vols regulars directes durant tot l’any entre Barcelona i Amèrica del Sud. Des de llavors, ha transportat entre ambdós aeroports més de 44.000 passatgers.

La posada en marxa del nou vol, d’altra banda, coincideix amb la celebraciódel 40è aniversari de l’obertura de l’oficina d’aquesta companyia a Barcelona. Aquesta presència a la ciutat, també pionera entre les companyies d’Amèrica del Sud, posa de manifest l’interès d’aquesta companyia pel mercat de Barcelona i Catalunya.