S'ha obert al trànsit la nova carretera entre Teià i l'N-II al Masnou, que permet tant proporcionar una millor accessibilitat a Teià com reduir el pas de vehicles pel nucli urbà del Masnou. Les obres de construcció d'aquesta nova via, d'1,5 quilòmetres de longitud, han significat una inversió d'1,8 MEUR.



Millora de la mobilitat al Maresme La nova carretera d’accés a Teià des de l’N-II al Masnou comportarà una millora significativa en la mobilitat en aquesta zona del Maresme i en la seguretat i fluïdesa del trànsit. Aquesta via permet donar un nou accés, més ràpid i còmode des de Teià cap a l’N-II, així com reduir el volum de trànsit pel nucli urbà del Masnou, ja que, fins ara, els vehicles que es volien dirigir des de Teià cap a l’N-II i a l’inrevés havien de travessar el Masnou per la BV-5026.

Ara s’ha pogut obrir al trànsit la carretera i es preveu que la setmana vinent quedi completada tota l’actuació. La nova via s’inicia en una rotonda de nova construcció, de 36 metres de diàmetre, situada en l’actual accés de Teià. A partir d’aquest punt, la carretera es dirigeix cap a la costa amb un traçat paral·lel a la riera de Teià, fins a un vial que enllaça amb la carretera N-II.

La nova carretera té una longitud d’1,5 quilòmetres i està formada per dos carrils –un per sentit de la circulació– de 3,5 metres d’amplada, vorals d'1,5 metres i voreres d'1,5 metres.

Les obres, que van començar el març de l’any passat, han inclòs també les tasques següents:

.- Instal·lació dels elements de seguretat

.- Col·locació de la senyalització horitzontal i vertical

.- Obres de drenatge transversal i longitudinal.