L’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, inauguraran el proper diumenge 27 de febrer, l’exposició FGC, 25 anys portant-te endavant.

L’alcalde de Sabadell, Manuel Bustos i el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, Joan Torres, inauguraran el proper diumenge 27 de febrer, l’exposició “FGC, 25 anys portant-te endavant”.

L’exposició, que es podrà visitar del 27 de febrer al 6 de març al Casal Pere Quart de Sabadell, recull l’evolució de 25 anys de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya amb fotografies i elements audiovisuals que permeten deixar constància de les transformacions viscudes durant aquests anys. Amb motiu de la inauguració se celebrarà un espectacle d’animació infantil a la Rambla, davant mateix del Casal Pere Quart, on serà present el gegant “Trenot” d’FGC.

A partir del 6 de març i al llarg dels propers mesos, la mateixa exposició es podrà visitar a diverses ciutats de les línies d’FGC, com ara, Manresa, Igualada, Sant Cugat i Martorell.

Cal recordar que aquesta exposició ja ha estat a Terrassa, on l’han visitat gairebé 500 persones, i que durant la seva estada al Palau Robert de Barcelona el mes de setembre de l’any 2004, on es va presentar en el marc dels actes commemoratius del 25è aniversari de la creació d’FGC com a empresa pública, va rebre més de 12.500 visites.

Recordem:

Dia: Diumenge, 27 de febrer de 2005

Acte: Inauguració de l’exposició “FGC: 25 anys portant-te endavant”

Hora:Lloc: 12,00 horesCasal Pere Quart (Rambla, 69, bxs., Sabadell)