Un total de 38 municipis presenten els seus projectes a la quarta convocatòria d'ajuts de la Llei de barris

query_builder   28 abril 2007 10:25

event_note Nota de premsa

Un total de 38 municipis presenten els seus projectes a la quarta convocatòria d'ajuts de la Llei de barris

Un total de 38 ajuntaments d'arreu de Catalunya han presentat 39 sol·licituds per optar als ajuts que preveu la Llei de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial. L'import destinat a aquesta convocatòria és de 99 MEUR, cosa que permetrà un volum d'inversió d'uns 200 MEUR al conjunt dels barris beneficiaris, comptant-hi les aportacions dels ajuntaments. Es preveu que el conseller de PTOP, Joaquim Nadal, resolgui la convocatòria el proper mes de juny. Les quatre primeres convocatòries del Programa de barris hauran generat, així, una inversió global de 800 MEUR i beneficiaran prop d'un milió de persones en una seixantena de barris.

El dia 19 de gener d’enguany el DOGC publicava la resolució del conseller Joaquim Nadal per la qual s’obria una quarta convocatòria d’ajuts per a cofinançar projectes de rehabilitació integral de barris.

Aquestes subvencions s’emmarquen en la Llei 2/2004, de 4 de juny, de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen una atenció especial, desenvolupada pel Decret 369/2004, de 7 de setembre, que preveu la creació d’un fons financer a disposició dels ajuntaments que presentin projectes de rehabilitació integral de barris, àrees urbanes i viles en general. Les aportacions de la Generalitat són destinades a cofinançar aquests projectes.

(El document adjunt detalla les sol·licituds presentades)

undefined
undefined
undefined
undefined