El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha acordat amb el president del Consell comarcal del Maresme i alcaldes del baix Maresme impulsar un Pla de millora del transport públic urbà i interurbà a la comarca. El Pla preveu millorar la xarxa de transport públic a la zona ampliant l'oferta actual i creant nous serveis. Desplegar aquest pla comportarà una inversió de 450.000 euros anuals i es podrà començar a aplicar aquest mateix any.



En una reunió mantinguda avui a la seu de PTOP el secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, el director general del Transport Terrestre, Manel Villalante, han acordat amb el president del Consell Comarcal del Maresme, els alcaldes de Cabrera i de Premià de Mar, i un representant de l’Ajuntament de Premià de Dalt, tirar endavant un nou Pla de transport públic urbà i interurbà per carretera que millorarà la mobilitat entre els municipis de la comarca del Baix Maresme.

Les poblacions que es beneficiaran de les mesures d’aquest pla són: Alella, Premià de Mar, Premià de Dalt, Teià, Cabrils, Vilassar de Mar, Vilassar de Munt, Masnou, Cabrera, Argentona i Dosrius. Algunes de les mesures més destacades del nou pla, que es començarà a aplicar un cop siguin aprovats els pressupostos de la Generalitat de 2007, són:

▪ La creació d’una nova línea Vilassar de Dalt - Premià de Dalt – Premià de Mar

▪ Increment de la línees Cabrils – Vilassar de Mar i de la Mataró – Argentona – Dosrius.

▪ Reforç en hores punta de la línea Masnou – Alella.

Aquest nou pla, que té una dotació de 450.000 euros aportats per PTOP, servirà per finançar en un 50% nous serveis i per donar cobertura a serveis que ja estan en marxa.