Nota informativa sobre les actuacions que s'estan duent a terme al Carmel

query_builder   3 febrer 2005 20:45

event_note Nota de premsa

Nota informativa sobre les actuacions que s'estan duent a terme al Carmel

Aprimera hora de la tarda s’ha iniciat la inspecció dels edificis contigus a l’immoble enderrocat ahir. Els edificis del carrer Conca de Tremp 6 i del passatge de Calafell 6 i 8 presenten lesions greus i s’ha d’esperar a la diagnosi dels treballs d’inspecció dels Bombers, per saber si caldrà procedir al seu enderrocament.

Aquesta nit, a les 00:00 s’ha produït una continuació de l’esfondrament del Carmel sota la casa enderrocada. En el transcurs dels treballs de desenrunament de l’edifici del Passatge Calafell, 10, s’ha trobat una cavitat just a sota de l’immoble que s’ha enderrocat. La inspecció immediata dels tècnics ha determinat que és continuació del primer esvoranc. L’eixamplament de l’anterior despreniment ha deixat un buit d’uns 12 metres de llargada, 5 d’ample i 6 de profunditat. El nou forat s’ha trobat quan es retirava la runa de la casa enderrocada (Passatge Calafell 10/Conca de Tremp 4). En vista d’aquesta situació s’han aturat els treballs al túnel.

A les 5 hores de la matinada  s’ha començat a reomplir l’esvoranc de formigó, operació que s’ha completat a les 15 hores de la tarda. En total s’hi han abocat 350  m3 de formigó.

Durant el dia s’han col·locat testimonis als carrers i edificis contigus, i s’han realitzat nous mesuraments al túnel i en superfície per detectar moviments de terreny sense que se n’hagi detectat cap de nou.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined