La Junta General d’Accionistes de Gestió d’Infraestructures S.A., ha  nomenat avui la senyora Pilar de Torres Sanahuja com a nova presidenta de GISA.

El Govern de la Generalitat va acordar, el passat dimarts 3 de maig,  proposar a la Junta General d’Accionistes d’aquesta empresa pública la designació de Pilar de Torres Sanahuja com a vocal del Consell d’Administració de GISA i en la Junta General d’accionistes celebrada avui ha proposat el seu nomenament com a nova presidenta de GISA.

Pilar de Torres Sanahuja és nascuda a Barcelona, l’any 1956.

Llicenciada en Economia per la Universitat Autònoma de Bellaterra. Màster en Econometria i Economia Matemàtica per la London School of Economics i PDG per IESE.

Ha estat directora de PricewaterhouseCoopers, Departament de Corporate Finance, responsable de l’àrea de Catalunya i Balears de fusions i adquisicions i de projectes de finançament, assessora financera de l’Aula Escola Europea, directora d’empreses del BBVA, i directora de Banca Corporativa Catalunya d’Argentaria.

Així mateix, ha ocupat el càrrec de directora de la sucursal de Barcelona de Dresdner Bank i ha estat directora d’Espanya de Banca Corporativa a Madrid del Chase Manhattan Bank, NA.