Pilar de Torres Sanahuja nomenada nova presidenta de GISA

query_builder   12 maig 2005 16:00

event_note Nota de premsa

Pilar de Torres Sanahuja nomenada nova presidenta de GISA

La Junta General d’Accionistes de Gestió d’Infraestructures S.A., ha  nomenat avui la senyora Pilar de Torres Sanahuja com a nova presidenta de GISA.

El Govern de la Generalitat va acordar, el passat dimarts 3 de maig,  proposar a la Junta General d’Accionistes d’aquesta empresa pública la designació de Pilar de Torres Sanahuja com a vocal del Consell d’Administració de GISA i en la Junta General d’accionistes celebrada avui ha proposat el seu nomenament com a nova presidenta de GISA.

Pilar de Torres Sanahuja és nascuda a Barcelona, l’any 1956.

Llicenciada en Economia per la Universitat Autònoma de Bellaterra. Màster en Econometria i Economia Matemàtica per la London School of Economics i PDG per IESE.

Ha estat directora de PricewaterhouseCoopers, Departament de Corporate Finance, responsable de l’àrea de Catalunya i Balears de fusions i adquisicions i de projectes de finançament, assessora financera de l’Aula Escola Europea, directora d’empreses del BBVA, i directora de Banca Corporativa Catalunya d’Argentaria.

Així mateix, ha ocupat el càrrec de directora de la sucursal de Barcelona de Dresdner Bank i ha estat directora d’Espanya de Banca Corporativa a Madrid del Chase Manhattan Bank, NA.

 

undefined
undefined
undefined
undefined