L'àrea de Girona disposarà a partir del proper dimecres de tres nous serveis d'autobús interurbà a l'entorn de Banyoles, que suposaran 20 noves expedicions d'anada i tornada que potenciaran el transport públic entre els municipis de la zona. Integrades a l'Autoritat Territorial de la Mobilitat (ATM) de l'àrea de Girona, les noves línies comportaran una inversió anual de 177.000 EUR. Els nous serveis són:



Nova línia que enllaçarà Fontcoberta, Banyoles, Porqueres i Camós, amb 14 expedicions diàries i sortides cada hora.


Nova línia que connectarà els municipis de Banyoles, Porqueres, Cornellà de Terri i Palol de Revardit amb 4 expedicions diàries més d'anada i tornada.


Nou servei d'autobús a demanda amb 2 expedicions per apropar al mercat setmanal de Banyoles els veïns de Fares.

Els 46 municipis que pertanyen a l’àrea de Girona compten amb 240.000 usuaris potencials que realitzen cada any uns 3,5 milions de viatges, que s’espera que arribin als 5 milions properament. Per tal de millorar la comunicació interurbana de la zona i augmentar les freqüències de pas, l’ATM de l’àrea de Girona posarà en servei a partir del proper dimecres 21 de març dues noves línies d’autobusos al voltant de Banyoles i un nou servei per als veïns del municipi de Fares.

(El document adjunt detalla les noves línies i horaris)