Nota informativa sobre les actuacions que es duen a terme al Carmel

Entrevistes de reallotjament

query_builder   11 febrer 2005 19:40

event_note Nota de premsa

Nota informativa sobre les actuacions que es duen a terme al Carmel

Entrevistes de reallotjament

L’Oficina de Reallotjament, formada per dos professionals del consistori barceloní i dos de la Generalitat, ha realitzat avui les últimes entrevistes a les persones que han de ser reallotjades, la majoria de les quals ha mostrat el seu interès en visitar els habitatges que l’Administració els ofereix al c. Garcilaso (Sant Andreu) de Barcelona. La visita tindrà lloc dimarts 15 de febrer. Els veïns estaran acompanyats per tècnics municipals i de la Generalitat.

Al llarg de la setmana, l’Oficina, ubicada a la seu d’Adigsa, empresa pública adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, ha atès un total de 21 famílies –4 llogaters i 17 propietaris– dels carrers Conca de Tremp, 6 i Passatge Calafell 6 i 8. Els veïns han expressat les diferents necessitats que tenen en matèria d’habitatge. En aquest sentit, la Comissió d’Habitatge treballa en l’elaboració d’un document que garanteixi els diferents tipus de reallotjament a què tenen dret les famílies.

Per una altra banda, aquesta tarda, el secretari d’Habitatge de la Generalitat, Ricard Fernández Ontiveros i un advocat dels Serveis Jurídics del govern català es reuneixen amb els advocats dels afectats per continuar les negociacions entre ambdues parts sobre el procés de reallotjament.

Estat de les obres

Pel que fa a l’estat de les obres, continuen els treballs de formigonat per al reompliment del túnel de maniobres. Fins ara, s’han injectat més de 5.800 m3 de formigó des de tres punts en superfície i un en el túnel.

Mentrestant, es continua treballant en les tasques de reforçament de l’edifici del passatge Calafell 9-11/Sigüenza 37-51, que no presenta danys estructurals importants.

11 de febrer de 2005

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined