Manel Nadal signa un conveni per estudiar com millorar el transport públic a la conurbació de Terrassa

query_builder   10 març 2005 19:00

event_note Nota de premsa

Manel Nadal signa un conveni per estudiar com millorar el transport públic a la conurbació de Terrassa

El secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, ha signat avui un conveni de col·laboració entre el Departament de Política Territorial i Obres Públiques, l’ATM i els ajuntaments de Terrassa, Matadepera, Viladecavalls, Sant Quirze del Vallès, Ullastrell, Rellinars i Vacarisses per estudiar com millorar el serveis de transport públic que connecten aquests municipis

El conveni constata que Terrassa té una zona d’influència, tant laboral com de serveis, que genera unes particulars relacions de mobilitat entre aquesta ciutat i els municipis del voltant. Per això, els ajuntaments implicats consideren important aprofundir en l’estudi i la formulació de propostes de transport que responguin a aquesta realitat . 

El conveni preveu, doncs, analitzar la situació actual del transport públic que existeix a la conurbació de Terrassa per tal d’establir els punts que caldria millorar i, a partir d’aquí, elaborar una proposta que garanteixi un bon servei als usuaris.

La inversió econòmica per a la realització d’aquests treballs és de més de 44.000 euros. La Generalitat aportarà 20.000 euros i l’ATM, 5.000. Pel que fa als ajuntaments, el de Terrassa n’aportarà 14.000 euros; el de Matadepera, 1.000 euros; el de Viladecavalls, 1.000 euros; Sant Quirze del Vallès, 1.600 euros; Ullastrell, 650 euros; Rellinars, 590 euros i l’Ajuntament de Vacarisses, 800 euros.

A més de Manel Nadal, el conveni també ha estat signat per Ramon Seró i Esteve, director general de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM), Pere Navarro,  alcalde de Terrassa; Jordi Gregori, alcalde de Matadepera, Fèlix Farré,  alcalde de Viladecavalls, Sebastià Ruiz,  alcalde de Sant Quirze del Vallès, Àngel Puig,  alcalde de Rellinars; Jaume Rodó,  alcalde d’Ullastrell i Salvador Boada i Guàrdia, alcalde de Vacarisses.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined