El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, s'ha reunit aquest matí amb Vicenç Ferrer, en el marc de la darrera jornada del viatge oficial a l'Índia. El vicepresident, que ha estat acompanyat pel secretari d'Afers Exteriors, Albert Royo, i pel director de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, David Minoves, també ha presidit a C.J Purem l'acte d'inauguració d'una escola i a Rotari Purem l'entrega de les claus de 20 habitatges. Aquestes obres han estat finançades amb fons de la Generalitat.

El vicepresident s’ha pogut reunir aquest matí amb Vicenç Ferrer després que ahir el seu delicat estat de salut ho impedís. El vicepresident ha dit que ha estat una trobada “de gran impacte emocional” i ha descrit Vicenç Ferrer com “una persona plena d’humanitat”. Per la seva banda, Ferrer ha destacat que “Catalunya és una nació de gran generositat”, i en aquest sentit ha recordat els fons que reben cada any a través dels apadrinaments d’infants i també ha posat de relleu l’aposta per la cooperació i la col·laboració ininterrompuda del Govern català. Precisament, el vicepresident refermava ahir el compromís de la Generalitat amb la Fundació Vicente Ferrer durant una visita a Anantapur on la fundació té instal·lat el seu campus.

“Èxit” del viatge oficial

El vicepresident ha destacat “l’èxit” del viatge oficial a l’Índia pels acords en el camp de la cooperació, la universitat i també per les noves col•laboracions en l’àmbit de la biotecnologia, que ha aconseguit la delegació catalana encapçalada pel Departament de la Vicepresidència i integrada també per membres del Departament d’Innovació, Universitat i Empresa i el de Medi Ambient.

23 de febrer de 2007