La Generalitat construirà 100 habitatges de protecció oficial al Turó de la Peira

query_builder   1 abril 2005 15:00

event_note Nota de premsa

La Generalitat construirà 100 habitatges de protecció oficial al Turó de la Peira

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha autoritzat a l’Institut Català del Sòl (INCASOL) a iniciar els tràmits per licitar la construcció de 100 habitatges de protecció oficial, 119 places d’aparcament i 14 locals comercials, al barri del Turó de la Peira, a Barcelona. El pressupost és de 8,8 MEUR. Aquesta actuació correspon a l’última fase de remodelació del barri i permetrà completar el reallotjatment dels veïns afectats.

El projecte consisteix en la construcció d’un edifici de 100 habitatges de protecció oficial, 14 locals i 119 places d’aparcament dins del Pla Especial de reforma interior per a la remodelació de cinc illes del Turó de la Peira. El nou edifici se situarà a l’illa formada pels carrers Aneto, Montmajor, Montsant i un passatge de nova construcció.

El nou edifici estarà format per 25 habitatges de dos dormitoris, 65 de tres dormitoris i 10 de 4, amb una superfície útil d’entre 89 i 73 metres quadrats.  La construcció d’aquest bloc correspon a l’última fase de remodelació del turó de la Peira i completarà el reallotjament dels veïns afectats. Fins al moment, l’Incasòl ha construït sis promocions en el procés de remodelació del barri, amb un total de 837 habitatges i una inversió de 47,30 MEUR

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined