El vicepresident de la Generalitat, Josep-Lluís Carod-Rovira, i la secretària general de l'Esport, Anna Pruna, han presentat avui les línies estratègiques que executarà el nou equip directiu de la Secretaria General de l'Esport. L'objectiu del Govern és impulsar el rol social de l'esport perquè sigui generador de canvis en tots els escenaris de la societat catalana.

Josep-Lluís Carod-Rovira ha refermat la voluntat del govern català de donar suport a totes les iniciatives encaminades a procurar el benestar dels catalans i catalanes mitjançant la pràctica de l’esport, i ha declarat que l’executiu posarà tots els recursos necessaris per fer-ho possible.

En aquesta línia, Carod-Rovira ha recordat que durant l’anterior legislatura es va augmentar en un 60% el pressupost dedicat a la Secretaria General de l’Esport i ha afirmat que se seguirà treballant en la mateixa línia en els propers anys.

El vicepresident ha presentat les quatre línies bàsiques que es desenvoluparan des de la Secretaria General de l’Esport:

 * L’esport com un estil de vida

* Reconèixer el rol social de l’esport

 * Fer de l’esport un ‘sector’ generador d’impuls econòmic

* Potenciar les organitzacions esportives i garantir-ne la qualitat

 Nova direcció de l’esport català

Durant l’acte, al qual han assistit representants del món federatiu i associatiu de l’esport català, Carod-Rovira i Anna Pruna han presentat també el nou equip de persones que dirigirà la política esportiva de Catalunya.

Carles M. Macián com a director del Consell Català de l’Esport, Manuel Ibern, director de Política Esportiva, i Jordi Eduardo, coordinador de Desplegament Territorial i de Relacions Institucionals.

18 de gener de 2007